Cere Ofertă

Selecteaza corp

Click pe unul dintre blocuri pentru a vedea planurile / apartamentele

Apartamente noi in Bucuresti, zona Crangasi - Giulesti

Cartierul rezidential Aqua City - Izvorul Casei Tale

Ansamblul rezidential Aqua City se dezvolta in sectorul 6 al capitalei, la nord de Lacul Morii, in zona Crangasi - Giulesti, cu acces direct din Calea Giulesti. 

Este compus din 6 imobile cu regim de inaltime de la S+P+7 etaje pana la P+11 etaje si insumeaza circa 2.000 de apartamente noi. Suprafata construita totala este de peste 200.000 mp. 

Tot cartierul rezidential - cu imobilele sale, zona comerciala, centru SPA, zonele verzi si cele de agrement, spatiile de parcare - se desfasoara pe un teren de 75.000 mp, aflat la 200 m de Lacul Morii, cu peste 80 de apartamente ce au o vedere directa catre lac.  

Constructia se executa in 3 faze - fiecare faza avand 2 blocuri rezidentiale si spatii aditionale. Primele 2 blocuri ce compun Faza 1 a proiectului sunt finalizate iar rezidentii se bucura deja de apartamentele lor si de multiplele facilitati din ansamblu. A fost demarata constructia urmatoarele 2 blocuri, corespunzatoare Fazei 2, termenul de livrare a acesteia fiind inceputul anului 2025. Spre deosebire de Faza 1 a proiectului, apartamentele din Faza 2 vor fi livrate fara finisaje.

Dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti sau din tara, Aqua City este primul care ofera apa purificata direct la robinetul locatarilor, tratata natural, fara procese chimice, de o calitate superioara celei din reteaua publica, in toate apartamentele complexului.

Complexul Aqua City ofera numeroase facilitati, care au rolul de a crea o comunitate stransa, durabila, centrata pe ideea de wellbeing: gradinita, centru SPA, terenuri de sport, locuri de joaca, securitate 24/7, spatii comerciale, magazin Lidl.

IMOBILE REZIDENȚIALE
6
Faze de construcție
3
STUDIOURI ȘI apartamente
2.000
LOCURI DE PARCARE
2.400
Parc Rezidential
3.400 mp
Apa
PURIFICATA
la robinet

De ce sa alegi Aqua City?

Avantajele ansamblului rezidential

Apa purificata la Robinet

Apa purificata la Robinet

Un concept inovativ: intreaga comunitate Aqua city Aqua City se va bucura de apa purificata la Robinet, tratata natural, fara procese chimice, de o calitate superioara celei din reteaua publica, in toate apartamentele complexului.

Performanta energetica

Performanta energetica

Proiectam si construim apartamente noi moderne, cu materiale si sisteme de instalatii de top, executate de constructori consacrati. Aqua City va fi un cartier rezidential cu certificat energetic clasa A.  

Multiple zone de agrement

Multiple zone de agrement

Aqua City se afla in imediata vecinatate a Lacului Morii si a Insulei Ingerilor - ambele in curs de reamenajare. In cadrul complexului, vor exista terenuri de sport, o piscina acoperita si un centru SPA.

Accent pe spatiile verzi

Accent pe spatiile verzi

Parcul rezidential de 3.400 mp si numeroase spatii verzi, amenajate cu vegetatie mica, mijlocie si de mare inaltime, cu gazon si suprafete umbrite.

Puncte interes

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.