Aqua City

Izvorul casei tale

Selecteaza corp

Folositi mouse-ul pentru a selecta una dintre cladiri

Apartamente noi Crangasi - Giulesti

AQUA CITY - Izvorul Casei Tale

Compus din 6 imobile cu regim de înălțime de la S+P+7 etaje pană la P+11 etaje, ansamblul însumează o suprafață construită totală de 204.000 mp și 2.073 de apartamente. Accesul în incinta ansamblului se face din Calea Giulești.

Cele 6 clădiri rezidențiale și construcțiile adiționale care găzduiesc zona comercială și centrul SPA împreună cu zonele verzi, spațiile de parcare și terenurile de sport se întind pe totalul terenului de 75.000 mp.

Construcția se execută în 3 faze. Prima fază a început în primele luni ale lui 2019 și are termen de finalizare sfarsitul anului 2020.

IMOBILE REZIDENȚIALE
6
Faze de construcție
3
STUDIOURI ȘI apartamente
2073
LOCURI DE PARCARE
2400

De ce sa alegi Aqua City?

Avantajele ansamblului rezidential

Apă de izvor la robinet

Apă de izvor la robinet

Concept inovativ pentru comunitate! Apa este furnizată prin foraje de mare adâncime ce captează izvoare subterane existente și exploatate în zonă încă din secolul al-XVI-lea.

Construcție performantă

Construcție performantă

Proiectarea modernă, sistemele de instalații de top și execuția cu constructori consacrați asigură confortul și liniștea familiei tale și ne asigură totodată certificatul energetic clasa A.

Zona de agrement

Zona de agrement

Insula Lacul Morii, aflată în imediata vecinătate, este în curs de amenajare ca fiind cea mai mare plajă artificială din România.

Spații verzi

Spații verzi

Spațiile verzi sunt amenajate cu vegetație mică, mijlocie și de mare înălțime, cu gazon și arbori care creează suprafețe umbrite.

Contact