Cere Ofertă

Cartierul rezidential Aqua City se construieste pe o suprafata de 75.000 mp, este format din 6 imobile cu un regim de inaltime S+P+7/10/11 etaje (subsol, parter si un maximum de 11 etaje) si un total de aproximativ 2.000 apartamente.

Apartamentele sunt de trei tipuri - studio, de 2 camere, de 3 camere si duplexuri de 2, 3 si 4 camere.

Suprafetele lor construite incep de la 41,38 metri patrati construiti pentru garsoniere si ajung pana la 140 metri patrati construiti pentru apartamentele tip duplex de 4 camere. Preturile sunt intre 52.000 si 220.000 Euro TVA inclus.

 • Proiectul este dezvoltat in 3 faze de lucrari
 • Faza I a inceput in luna noiembrie 2019 si este alcatuita din constructia primelor doua blocuri
 • Constructia primului imobil, cu un total de 311 de apartamente, s-a finalizat in 2022.
 • Constructia imobilului C2 a inceput in luna februarie 2021 si are ca termen de finalizare a constructiei toamna 2022.
 • Faza II va fi formata din constructia blocurilor C3 si C4 si va incepe in 2022
 • Faza III va fi formata din constructia blocurilor C5 si C6 si va incepe in 2023
 • Intregul proiect este estimat a fi finalizat pana la sfarsitul anului 2024.

Complexul rezidential include peste 2.400 de locuri de parcare, statie de incarcare a masinilor electrice, rasteluri pentru biciclete, spatii verzi si numeroase facilitati centrate in jurul conceptului de wellness, precum: centru SPA, sala de fitness, terenuri de sport si de agrement, locuri de joaca pentru copii (dotate cu accesorii moderne si sigure).

 

Un complex cu certificat energetic clasa A

Orice cladire este caracterizata de un indicator de performanta energetica si, in functie de acesta, se incadreaza intr-o clasa de la A la G.

Clasificarea energetica este facuta in functie de consumul total de energie al cladirii si se urmareste modul in care cladirea “economiseste” energie.

Criteriile luate in calcul la stabilirea clasei energetice a unei cladiri sunt: grosimea peretilor, zidaria, tipul de acoperis, planseul peste subsol, planseul superior, starea sistemului de distributie al agentului termic, performanta sistemului de incalzire, existenta unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile.

Pentru a fi incadrata in clasa energetica A, o cladire trebuie:

 • sa aiba un consum de maxim 125 kWh/m2/an
 • sa aiba consumul de energie din surse surse neregenerabile (kWh/m2/an) egal cu zero
 • sa asigure iluminatul cu surse led
 • sa automatizeze instalatia de incalzire
 • sa automatizeze instalatia de consum a apei calde (prin montarea debitmetrelor pe racordurile de apa calda si apa rece)
 • sa aiba instalatiile termice bine izolate
 • sa aiba peretii exteriori izolati termic
 • sa aiba tamplarie eficienta

Informatiile de mai sus sunt colectate si verificate la fata locului de catre un auditor autorizat, care in urma cercetarii sale va incadra cladirea intr-o clasa energetica.

Blocurile Aqua City au fost proiectate si sunt construite astfel incat sa se incadreze in clasa energetica A.

STRUCTURA DE REZISTENTA

Structura de rezistenta a imobilelor este alcatuita din fundatii de beton armat tip radier general si sistem constructiv in cadre din beton armat format din stalpi, grinzi si plansee din beton armat si diafragme, scari si atice din beton armat monolit.

Planseele din beton armat au o grosime de 14 cm si inaltimile utile de etaj curent au 2,70 m.

Apartamentele beneficiaza de un balcon tip terasa cu o latime minima de 1,20 m si o lungime variabila - a se vedea specificatiile tehnice ale fiecarui tip de apartament. Balconul tip terasa este retras partial in planul blocului si iese in exterior. Cel mai important avantaj al acestui aspect este ca placa balconului este parte din placa de beton a etajului respectiv ( planseul de beton armat) si constituie un element de rezistenta. Toate apartamentele din blocul 2 vor avea balcoane tip terasa.

Zidaria exterioara si interioara este zidarie termoizolanta tip YTONG. Peretii exteriori din YTONG sunt inveliti cu un termosistem din polistiren expandat, peste care se aplica masa de spaclu armata cu fibra de sticla, urmand tencuiala decorativa texturata in culorile alb si visiniu.

Peretii despartitori dintre apartamente si spatiile comune sunt realizati din zidarie termoizolanta cu o grosime de 30 cm, iar peretii neconstructivi (pentru compartimentari interioare) au o grosime de 15 cm. Atat tencuiala cat si vopseaua sunt lavabile.

Inchiderile firidelor pentru instalatii sunt realizate cu un sistem de gips-carton si izolatie din vata minerala de 5 cm, pentru obtinerea confortului acustic. 

Tamplaria exterioara este din PVC multicameral, tip Salamander, cu trei foi de sticla, grosime totala de 32 mm, geometrie cu profile cu 6 camere. Izolarea termica si fonica astfel obtinuta este excelenta iar design-ul elegant al fatadelor este completat de glafurile realizate din tabla cu acoperire poliesterica in culoarea fatadelor.

Terasele

Terasele imobilelor sunt necirculabile, termoizolate cu polistiren cu grosime de 10 cm si hidroizolate cu membrane bituminoase, cu flexibilitate sporita la rece si elasticitate la cald. Acesti parametri asigura rezistenta la imbatranirea termica si la o eventuala fisurare a sistemului impermeabilizant. Acest tip de izolatie este functional indiferent de anotimp si de solicitarea acoperisului.

FINISAJE GENERALE

 

USA INTRARE APARTAMENT

Usa metalica Gama SPARTA, Brand DIERRE cu inchidere multipunct, finisaj lemn, izolata fonic, maner bronz, toc si pervaz metalic de culoare alb la interior, gri la exterior.

USI INTERIOARE

Usile interioare sunt marca Benati - moderne, lisse (pline) si celulare. Foaia de usa este din HDF (high density fiberboard) laminat cu decor de lemn lacuit sau 3D. Usile Benati au tocul reglabil, pervaze pe ambele parti, 3 balamale reglabile, garnitura, broasca si maner.

UTILITATI

Apartamentele sunt contorizate individual, racordate la reteaua electrica si la reteaua de gaze si conectate prin fibra optica (FTTH – fiber-to-the-home) la reteaua DIGI.

INSTALATII TERMICE

Fiecare apartament dispune de o centrala termica proprie ARISTON CARES HS PREMIUM  23 Kw si radiatoare din otel vopsite in camp electrostatic, culoare alba, dimensionate pentru fiecare incapere in functie de volumul ei si marimea spatiului vitrat.

Centralele cu condensare folosesc o cantitate suplimentara de caldura echivalenta caldurii latente de condensare a vaporilor de apa din gazele de ardere. Consumul va fi redus cu pana la 30% in comparatie cu o centrala standard si cu un randament mult mai ridicat. Au o gama larga de accesorii optionale destinate termoreglarii ambientale.

FINISAJE INTERIOARE

HOLURILE

Peretii sunt zugraviti in alb cu vopsea lavabila Gama CASA ALBA, Brand FIROS. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite tot in alb. Pardoseala este placata cu placi ceramice, puse la dispozitie de Keros Ceramica din Spania, disponibile in 3 linii cromatice.

BUCATARIILE

Peretii sunt zugraviti in alb. Peretele cu blatul de lucru are aplicata faianta de la inaltimea de 90 cm pana la inaltimea de 1,50 m. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este placata cu placi ceramice, puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Spania, Gama CANVAS/KREATON, Brand LAURA NEUTRO, disponibile in 3 linii cromatice.

Bucatariile sunt dotate cu calorifer, centrală termică in condensatie, instalație de gaze, senzor de gaz, prize simple si double.

LIVINGURILE

Peretii sunt zugraviti in alb. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este realizata din parchet laminat flotant de 12,3 mm grosime, disponibil in 3 nuante. Livingurile sunt dotate cu calorifer, instalație pentru TV, priză internet, priză dubla TV, prize si intrerupător.

DORMITOARELE

Peretii sunt zugraviti in alb. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este realizata din parchet laminat flotant de 12,3 mm grosime, disponibil in 3 nuante, Gama ARC CLICK MDF EIR & PINE SURFACE, Brand MQFLOOR. Dormitoarele sunt dotate cu calorifer, instalație pentru TV, priză dubla TV, prize si intrerupator.

BAILE

Peretii sunt placati pe inaltimea usii cu placi ceramice, calitate premium, alese din cele 3 variante puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Spania, Keros Ceramica- Gama CANVAS/KREATON. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este placata cu placi ceramice, disponibile in 3 nuante. Obiecte sanitare includ: cada SIMPLICITY, baterii IDEALSTREAM, corpuri de chiuveta ECCO, Brand IDEAL STANDARD / ROMSTAL, vas wc si rezervor, calorifer portprosop, o priza simpla, ventilator si intrerupator.

BALCOANELE

Peretii sunt finisati cu tencuiala decorativa in culorile fatadei. Pardoseala este placata cu placi ceramice, Gama Canvas/Kreaton, Brand KEROS.

Balustrada de protecție are inaltimea de 110 cm, din aluminiu si parapet din panouri de sticla, materiale care nu se degradeaza in timp.

GARANTIE

In calitate de dezvoltatori, oferim garantii pentru finisaje. Conform legislatiei, cumparatorul de locuinte noi este protejat de viciile ascunse ale constructiei aparute intr-un interval de 3 ani de la receptia lucrarii; este protejat 10 ani in cazul hidro-termoizolatiei terasei blocului iar vicii ale structurii de rezistenta sunt garantate pe toata durata de existenta a constructiei.

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam in showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16 pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza - disponibilitate, suprafete, compartimentare, finisaje etc. 

Te invitam la o vizionare a celor 3 apartamente construite la scara, in showroom, sau o vizita pe santier, in blocul 1. Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.