Cere Ofertă

AQUA CITY va avea o suprafață totală de 75.000 mp de teren, este format din 6 imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje și cu un total de 2.073 de apartamente.

Apartamentele se desfășoară pe suprafețe construite totale incluzând spațiile comune începand de la 46 mp pentru garsoniere și ajungând pana la 108 mp construiți pentru apartamentele cu 3 camere,cu preturi de la 42.000 euro si pana la 94.000 euro (Tva 5% inclus).

Proiectul va fi construit în 3 faze de lucrări. Faza I a inceput în luna decembrie 2019. Construcția primului imobil, cu un total de 311 de apartamente are termen de finalizare construcție 31.07.2021 iar contractele de vânzare-cumpărare se vor semna până la 31.10.2021. Construcția imobilului II va începe în luna septembrie a anului 2020 având ca termen de finalizare construcție luna septembrie 2021, semnarea contractelor de vânzare-cumpărare se va face până la data de 31.12.2021. Faza II va începe în anul 2021 și se va finaliza în anul 2022, cu un total de 672 de apartamente. Faza III va începe în anul 2022 și se va finaliza în anul 2023 și va avea un total de 724 apartamente.

Proiectul include peste 2.400 de locuri de parcare, spatii verzi de peste 6.600 mp și facilități cum ar fi: loc de joacă pentru copii, dotate cu cele mai moderne și sigure accesorii, terenuri de tenis și de fotbal. Ansamblul rezidențial va cuprinde un centru SPA și un Hypermarket. SPA-ul este completat de o piscină semiolimpică acoperită, piscină pentru copii, jacuzzi și saune, hammam, diverse dușuri, sala de fitness și kinetoterapie s.a.

STRUCTURA DE REZISTENTA

Structura de rezistență a imobilelor este alcatuită din fundații de beton armat tip radier general si sistem constructiv în cadre din beton armat format din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat si diafragme, scari și atice din beton armat monolit.

Planșeele din beton armat au o grosime de 14cm și înalțimile utile de etaj curent au 2.70 m.

Apartamentele beneficiaza de loggie cu o lățime de 1.20 m si lungime variabila. Balconul tip logie este retras in planul blocului nu este in afara; avantajul este ca placa balconului este placa de beton a etajului respectiv, planseul de beton armat, acesta fiind element de rezistenta.Incepand cu etajul 6 unele blocuri vor beneficia de balcoane tip Consola cu latime de 2.20m si lungimi variabile Balustrada de protecție cu înalțimea de 110 cm este realizată din confectie metalica usoara si panouri de sticla securizata.

Zidaria exterioara si interioara este zidarie termoizolanta tip YTONG. Peretii exteriori din YTONG vor fi inveliti cu un termosistem din polistiren expandat peste care se aplică masa de șpaclu armată cu fibră de sticlă și tencuială decorativă texturată în culorile alb, bej, maro si rosu.

Peretii exteriori ai imobilelor din Aqua City vor beneficia de tencuială decorativă texturată în culorile alb, bej, maro si rosu.

Pereții despărțitori dintre apartamente și spațiile comune sunt realizați din zidarie termoizolanta tip YTONG cu o grosime de 30 cm, iar pereții neconstructivi pentru compartimentări interioare din zidarie YTONG cu o grosime de 15 cm, tencuială și vopsitorii lavabile. Închiderile pentru ghenele de instalații sunt realizate cu un sistem de gips-carton și izolație din vată minerală de 5cm pentru obținerea confortului acustic.

FINISAJE GENERALE

CERTIFICAT ENERGETIC CLASA A

O cladire se poate incadra intr-o clasa energetica sau alta in functie de „performantele” sale in ceea ce priveste capacitatea acesteia de a economisi energie. Clasificarea energetica a cladirii este facuta in functie de consumul total de energie al cladirii. Sunt 7 clase energetice de la A la G in care cladirile pot fi incadrate. Criteriile care sunt luate in calcul la stabilirea clasei energetice a unei cladiri sunt: grosimea peretilor, zidaria, tipul de acoperis, planseul peste subsol, planseul superior, starea sistemului de distributie al agentului termic, performanta sistemului de incalzire, existenta unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile. Toate aceste informatii vor fi colectate la fata locului de catre un auditor autorizat care in urma cercetarii si calificarii lor va incadra cladirea intr-o clasa energetica. Clasa energetica va oferi proprietarului si potentialului cumparator sau chirias, informatii privind consumul real de energie. La ora actuala majoritatea cladirilor din Romania se incadreaza in acest moment in clasele C sau D. Nici macar cladirile noi (majoritatea dintre ele) nu intra in clasa A, decat daca au fost special proiectate si construite in acest sens.

Tâmplăria exterioară este din PVC, multicameral, tip Gealan, cu trei foi de sticlă, grosime totala de 32mm, geometrie cu profile cu 6 camere. Izolarea termică și fonică este excelenta, design-ul elegant al fațadelor este completat de glafurile realizate din tablă cu acoperire poliesterică în culoarea fațadelor.

TERASELE

Terasele imobilelor sunt necirculabile, termoizolate cu polistiren cu grosime de 10 cm și hidroizolate cu membrane bituminoase, cu flexibilitate sporită la rece și elesticitate la cald, parametrii care asigură rezistența la îmbătrânire termică și rezistență la fisurare a sistemului impermeabilizant, ce se reflectă în creșterea funcționalității în timp a acestuia în orice zonă climatică și pe acoperișurile puternic solicitate.

FINISAJE INTERIOARE

 
BAILE

Pereții vor fi placați pe inaltimea usii cu plăci ceramice, calitate premium, alese din cele 3 variante puse la dispoziție de partenerii nostri, fabricate in totalitate in Italia și Spania, KEROS CERAMICA si CRISTACER. Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă. Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice în 3 nuanțe. Băile vor fi dotate cu cadă/cabină de duș cu baterie și duș, lavoar cu baterie și picior, vas wc și rezervor, tip Sanotechnik, calorifer portprosop, o priza simplă, ventilator și intrerupător.

BUCATARIILE

Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă, iar pe peretele cu blatul de lucru va fi aplicată faianță de la înălțimea de 90 cm până la înălțimea de 1,50 m. Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă. Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice, calitate premium, alese din 3 variante disponibile. Bucătăriile vor fi dotate cu radiator, centrală termică proprie in condensatie, instalație de gaze, senzor de gaz, o priză dublă la blatul de lucru, o priză simplă pentru hotă, o priză dublă pentru masina de gătit, o priză dublă pentru frigider și întrerupător.

DORMITOARELE

Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă. Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă. Pardoseala va fi realizată cu parchet laminat flotant de 12,3 mm grosime și este disponibil în 3 nuanțe. Dormitoarele vor fi dotate cu radiator, instalație pentru TV, priză simplă TV, două prize duble în lateralul patului și întrerupător.

LIVINGURILE

Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă. Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă. Pardoseala va fi realizată cu parchet laminat flotant de 12,3 mm grosime și va fi disponibil în 3 nuanțe. Livingurile vor fi dotate cu radiator, calitate premium, instalație pentru TV, priză internet, priză simplă TV, două prize duble în lateralul canapelei, întrerupător și priza pentru aparatul de aer condiționat.

HOLURILE

Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă. Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă. Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice, calitate premium, ales din 3 variante propuse.

BALCOANELE

Pereții vor fi finisați cu tencuială decorativă în culorile fațadei. Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice, calitate premium.

USA INTRARE APARTAMENT

Este ușa metalică tip DIERRE Italia cu închidere multipunct, finisaj in diverse nuanțe de lemn, izolată fonic, mâner bronz, toc și pervaz metalic de culoare maro.

USI INTERIOARE

Usile Benati sunt moderne, lisse (pline) si celulare.  Foaia de usa este din HDF (high density fiberboard) laminat cu decor de lemn lacuit sau 3D.

Usile Benati au tocul reglabil, pervaze pe ambele parti, 3 balamale reglabile, garnitura, broasca si maner.

UTILITATI

Apartamentele sunt contorizate individual și racordate la rețeaua electrică si la rețeaua de gaze, conectate prin fibra optica (FTTH – fiber-to-thehome) la rețeaua DIGI.

 

SPATIILE COMUNE

Ansamblul va fi dotat cu locuri de joacă pentru copii si zone de agrement pentru întreaga familie. Locurile de joaca sunt prevazute cu pavele elastice și orice soc puternic este absorbit, cei mici putându-se juca în siguranță.

SCARILE INTERIOARE

Circulațiile orizontale din întreaga construcție vor fi finisate cu plăci ceramice, calitate premium și rezistente la trafic intens.

Ansamblul este dotat cu 38 lifturi ce asigură transportul pe verticală până la ultimul nivel. Fiecare scară este dotată cu 2 lifturi cu capacitatea de 8 persoane/lift, marca SCHINDLER. Modelul ales este caracterizat prin funcționare cu zgomot redus și este un produs care se încadrează în clasa A din punctul de vedere al eficienței energetice.

Locurile de parcare situate la subsol sau la exteriorul imobilelor sunt suficiente pentru toți utilizatorii și proprietarii apartamentelor.

ILUMINAT LED

Casa scării, lifturile și curtea sunt iluminate cu neoane și proiectoare cu tehnologie led pentru un consum redus al energiei electrice si o eficienta mai mare a iluminatului exterior si interior.

SUPRAVEGHERE SI ACCES CONTROLAT

Ansamblul va beneficia de supraveghere non-stop, sistem de acces restricționat cu monitorizare si bariere auto.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Zona de acces și spațiile din jurul imobilelor vor fi supravegheate video.

INSTALATII TERMICE

Centrala termică proprie IMMERGAS în condesație de 24 KW și radiatoare din oțel vopsite în câmp electrostatic, culoare alba, dimensionate pentru fiecare încăpere în funcție de volumul incaperii și mărimea spațiului vitrat. Centralele cu condensare folosesc o cantitate suplimentară de căldură echivalentă căldurii latente de condensare a vaporilor de apa din gazele de ardere. Consumul va fi redus cu până la 30% in comparatie cu o centrala standard și cu un randament mult mai ridicat. Au o gama largă de accesorii opționale destinate termoreglării ambientale.

Cum iti putem fi de folos?

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.