Cere Ofertă

Cartierul rezidential Aqua City se construieste pe o suprafata de 75.000 mp, este format din 6 imobile cu un regim de inaltime S+P+7/10/11 etaje (subsol, parter si un maximum de 11 etaje) si un total de aproximativ 2.000 apartamente.

Apartamentele sunt de trei tipuri - studio, de 2 camere, de 3 camere si duplexuri de 2, 3 si 4 camere.

Suprafetele lor construite incep de la 41,38 metri patrati construiti pentru garsoniere si ajung pana la 140 metri patrati construiti pentru apartamentele tip duplex de 4 camere. 

omplexul rezidential include peste 2.400 de locuri de parcare, statie de incarcare a masinilor electrice, rasteluri pentru biciclete, spatii verzi si numeroase facilitati centrate in jurul conceptului de wellness, precum: centru SPA, sala de fitness, terenuri de sport si de agrement, locuri de joaca pentru copii (dotate cu accesorii moderne si sigure).

ele 2 blocuri construite in Faza 1 a proiectului beneficiaza de finisaje premium pe care le poti gasi descrise mai jos.

Faza 2 a proiectului, demarata la finalul anului 2022, va livra apartamentele fara finisaje.

Un complex cu certificat energetic clasa A

Orice cladire este caracterizata de un indicator de performanta energetica si, in functie de acesta, se incadreaza intr-o clasa de la A la G.

Clasificarea energetica este facuta in functie de consumul total de energie al cladirii si se urmareste modul in care cladirea “economiseste” energie.

Criteriile luate in calcul la stabilirea clasei energetice a unei cladiri sunt: grosimea peretilor, zidaria, tipul de acoperis, planseul peste subsol, planseul superior, starea sistemului de distributie al agentului termic, performanta sistemului de incalzire, existenta unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile.

Pentru a fi incadrata in clasa energetica A, o cladire trebuie:

  • sa aiba un consum de maxim 125 kWh/m2/an
  • sa aiba consumul de energie din surse surse neregenerabile (kWh/m2/an) egal cu zero
  • sa asigure iluminatul cu surse led
  • sa automatizeze instalatia de incalzire
  • sa automatizeze instalatia de consum a apei calde (prin montarea debitmetrelor pe racordurile de apa calda si apa rece)
  • sa aiba instalatiile termice bine izolate
  • sa aiba peretii exteriori izolati termic
  • sa aiba tamplarie eficienta

Informatiile de mai sus sunt colectate si verificate la fata locului de catre un auditor autorizat, care in urma cercetarii sale va incadra cladirea intr-o clasa energetica.

Blocurile Aqua City au fost proiectate si sunt construite astfel incat sa se incadreze in clasa energetica A.

STRUCTURA DE REZISTENTA

Structura de rezistenta a imobilelor este alcatuita din fundatii de beton armat tip radier general si sistem constructiv in cadre din beton armat format din stalpi, grinzi si plansee din beton armat si diafragme, scari si atice din beton armat monolit.

Planseele din beton armat au o grosime de 14 cm si inaltimile utile de etaj curent au 2,70 m.

Apartamentele beneficiaza de un balcon tip terasa cu o latime minima de 1,20 m si o lungime variabila - a se vedea specificatiile tehnice ale fiecarui tip de apartament. Balconul tip terasa este retras partial in planul blocului si iese in exterior. Cel mai important avantaj al acestui aspect este ca placa balconului este parte din placa de beton a etajului respectiv (planseul de beton armat) si constituie un element de rezistenta. Toate apartamentele din blocul 2 au balcoane tip terasa.

Zidaria exterioara este zidarie termoizolanta tip YTONG. Peretii exteriori din YTONG sunt inveliti cu un termosistem din polistiren expandat, peste care se aplica masa de spaclu armata cu fibra de sticla, urmand tencuiala decorativa texturata in culorile alb si visiniu. 

Peretii despartitori dintre apartamentele blocului 1 si spatiile comune sunt realizati din zidarie termoizolanta cu o grosime de 30 cm, iar peretii neconstructivi (pentru compartimentari interioare) au o grosime de 15 cm. Atat tencuiala cat si vopseaua sunt lavabile.

Inchiderile firidelor pentru instalatii sunt realizate cu un sistem de gips-carton si izolatie din vata minerala de 5 cm, pentru obtinerea confortului acustic. 

In blocul 2 peretii despartitori dintre camerele fiecarui apartament sunt realizati cu un sistem gips-carton cu schelet simplu, placat in doua straturi. In cavitatea creata de profilele metalice s-au montat materiale izolatoare fonic.

Tamplaria exterioara este din PVC multicameral, tip Salamander, cu trei foi de sticla, geometrie cu profile cu 6 camere. Izolarea termica si fonica astfel obtinuta este excelenta iar design-ul elegant al fatadelor este completat de glafurile realizate din tabla cu acoperire poliesterica in culoarea fatadelor.

Terasele / Balcoanele

Terasele imobilelor sunt necirculabile, termoizolate cu polistiren cu grosime de 10 cm si finisaje in culorile fatadei. Pardoseala este acoperita cu placi ceramice de inalta calitate marca Antica Ceramica Rubiera, Italia. Dispun de o balustrada de protectie cu inaltimea de 110 cm din aluminiu si parapet din panouri de sticla.

FINISAJE GENERALE

USA INTRARE APARTAMENT

Usa metalica Brand DIERRE cu inchidere multipunct, izolata fonic, maner bronz, toc si pervaz metalic.

USI INTERIOARE

Usile interioare sunt marca Benati - moderne, lisse (pline) si celulare. Foaia de usa este din HDF (high density fiberboard) laminat. Usile Benati au tocul reglabil, pervaze pe ambele parti, 3 balamale reglabile, garnitura, broasca si maner.

UTILITATI

Apartamentele sunt contorizate individual, racordate la reteaua electrica si la reteaua de gaze si conectate prin fibra optica (FTTH – fiber-to-the-home) la reteaua DIGI.

INSTALATII TERMICE

Fiecare apartament dispune de o centrala termica proprie in condensare Immergas Victrix Omnia 25KW si incalzire in pardoseala. 

Centralele cu condensare folosesc o cantitate suplimentara de caldura echivalenta caldurii latente de condensare a vaporilor de apa din gazele de ardere. Consumul va fi redus cu pana la 30% in comparatie cu o centrala standard si cu un randament mult mai ridicat. 

FINISAJE INTERIOARE

HOLURILE

Peretii si tavanele sunt zugraviti in alb cu vopsea lavabila. Pardoseala este placata cu placi ceramice de inalta calitate JSC Keramin si este dotata cu distribuitor-colector de incalzire in pardoseala, tablou electric si comutator.

BUCATARIILE

Peretii sunt zugraviti in alb. Peretele cu blatul de lucru are aplicata faianta de la inaltimea de 90 cm pana la inaltimea de 1,50 m. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este placata cu placi ceramice, puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Italia, Antica Ceramica Rubiera. Bucatariile inchise dispun de un perete din sticla securizata care le desparte de zona de living.

Bucatariile sunt dotate cu centrala termica in condensare Immergas Victrix Omnia 25KW, incalzire in pardoseala, instalație si sensor de gaze, prize simple si duble.

LIVINGURILE

Peretii sunt zugraviti in alb. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este realizata din parchet laminat flotant de 10 mm grosime. Livingurile sunt dotate cu calorifer, instalatie pentru TV, priza internet, 2 prize TV, prize si intrerupatoare. 

DORMITOARELE

Peretii si tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este realizata din parchet laminat flotant HDF de 10 mm grosime. Dormitoarele sunt dotate cu incalzire in pardoseala, instalație pentru TV, priza TV, prize si intrerupatoare.

BAILE

Peretii sunt placati cu placi ceramice, calitate premium, alese din cele 3 variante puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Spania, Cristacer - Cristal Ceramicas. Tavanele sunt finisate cu glet si zugravite in alb. Pardoseala este placata cu placi ceramice JSC Keramin. Obiectele sanitare includ: cada Galaxi cu baterie și dus, mobilier cu lavoar si baterie, vas WC și rezervor, radiator portprosop, doua prize simple, ventilator si intrerupatoare.

BALCOANELE

Peretii sunt finisati cu tencuiala decorativa in culorile fatadei. Pardoseala este placata cu placi ceramice de inalta calitate, Italia, Antica Ceramica Rubiera.

Balustrada de protecție are inaltimea de 110 cm, este din aluminiu si parapet din panouri de sticla.

GARANTIE

In calitate de dezvoltatori, oferim garantii pentru finisaje. Conform legislatiei, cumparatorul de locuinte noi este protejat de viciile ascunse ale constructiei aparute intr-un interval de 3 ani de la receptia lucrarii; este protejat 10 ani in cazul hidro-termoizolatiei terasei blocului iar vicii ale structurii de rezistenta sunt garantate pe toata durata de existenta a constructiei.

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.