Cere Ofertă

AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Soseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

APA DE IZVOR LA ROBINET

AQUA CITY oferă un concept inovativ pentru comunitate!

Calitatea apei furnizată prin foraje de mare adancime ce captează izvoare subterane existente și exploatate în locația complexului înca din secolul al-XVI-lea.

Cu ajutorul partenerilor noștri specializați în captarea și tratarea apei naturale, complexul va beneficia de apă naturală cu alcalinitate crescută, puritate și proprietăți naturale deosebite, adusă din izvoarele naturale direct la robinetul fiecarui apartament. Calitatea vieții depinde de o sursă de apă potabilă cu proprietați și calitate crescute, iar AQUA CITY aduce în
premiera în România apa de izvor la robinet.

Avantajului unei ape de o claritate și puritate deosebită i se adaugă și economirea costurilor utilizatorilor cu apa îmbuteliată de băut sau realizarea filtrării individuale a apei de la robinet provenită din rețeaua publică.

CENTRU SPA

În apropierea imobileleor, se va contrui centrul SPA. Acesta include o piscină semiolimpică acoperită, cu formă dreptunghiulară, adâncime variabilă și apă cristalină, temperatura constantă de 30 de grade celsius iarna și 28 de grade celsius vara, gândită pentru relaxare, lecții de înot și aquagym pe tot parcursul anului. Tot în interior se regăsește și o piscină pentru copii cu formă pătrată și adâncime constantă.

Centrul SPA le ofera locuitorilor din Aqua City o călătorie senzorială în lumea termalismului. SPA-ul este dotat cu jacuzzi, saună umedă și uscată, unde acestia pot beneficia relaxare, înfrumusețare sau chiar detoxifiere a trupului folosind o varietate de elemente termale și de terapii inedite (masaj, tratamente faciale și corporale, ritualuri SPA și dușuri emoționale).

Sala de Finess si Kinetoterapie este compartimentată în 4 zone cu specific diferit.

Zona cardio este destinată efortului individual și utilata cu biciclete, benzi de alergare, aparatura individuală pentru activități ce vizează dezvoltarea și menținerea sănătății sistemului cardio-respirator.

Urmează zona de Spinning cu ajutorul bicicletelor speciale și aerobic pentru întărirea sistemului imunitar și relaxare.

Zona de forță se concentrează pe tonifierea musculară segmentară prin programe de exerciții adecvate fiecarui utilizator precum și printr-o zona de ridicare a greutăților cu ajutorul diverselor aparate pentru dezvoltarea masei musculare.

Zona de Kinetoterapie reprezintă recuperare fizică și programe dedicate pentru prevenire și întreținere prin sesiuni de masaj, fizioterapie si kinetoterapie.

Toate aceste facilități sunt opțiuni excelente pentru a face mișcare tot timpul anului, menite să îmbunătățească calitatea vieții locatarilor din Aqua City.

SALA DE FITNESS SI KINETOTERAPIE

…este compartimentată în 4 zone cu specific diferit.

Zona cardio este destinată efortului individual și utilata cu biciclete, benzi de alergare, aparatura individuală pentru activități ce vizează dezvoltarea și menținerea sănătății sistemului cardio-respirator.

Urmează zona de Spinning cu ajutorul bicicletelorspeciale și aerobic pentru întărirea sistemului imunitar și relaxare.

Zona de forță se concentrează pe tonifierea musculară segmentară prin programe de exerciții adecvate fiecarui utilizator precum și printr-o zona de ridicare a greutăților cu ajutorul diverselor aparate pentru dezvoltarea masei musculare.

Zona de Kinetoterapie reprezintă recuperare fizică și programe dedicate pentru prevenire și întreținere. Beneficiezi de sesiuni de masaj, fizioterapie si kinetoterapie modelate pe nevoile tale.

Toate aceste facilități sunt opțiuni excelente pentru a face mișcare tot timpul anului, menite să îmbunătățească calitatea vieții locatarilor din Aqua City.

SPATIU VERDE

Spațiile verzi sunt amenajate cu vegetație mică, mijlocie și de mare înălțime, cu gazon și arbori care permit suprafețe umbrite în vecinătatea spațiilor de joacă și a parcărilor exterioare. Spațiile verzi au un impact pozitiv asupra calității vieții și stării de sanatate a populației. Creearea de spații verzi cat mai largi și numeroase este o cauză la care Aqua City dorește să contribuie prin amenajarea a 6600 de mp de spațiu verde.

TRANSPORT

Transportul în comun se realizează facil. Stațiile de Metrou Crângași, Grozavesti si Politehnica sunt cele mai apropiate.

Tramvaiele 11 și 44 si autobuzele 162, 163 si N110 au stațiile la intrarea în ansamblu.

Distanta rutiera din Piata Universitatii (CENTRU) la Ansamblul Aqua City: 15 min.

 • Statia de metrou Crângași – 2 minute (distanta rutiera). Acces cu RATB catre metrou Crangasi: autobuzele 162 si 163.
 • Statia de metrou Politehnica – 6 minute (distanta rutiera). Acces catre metrou Politehnica: tramvaiul 11.
 • Statia de metrou Grozavesti (Carrefour Orhideea) – 9 minute (distanta rutiera). Acces catre metrou Grozavesti: tramvaiul 11.

VECINATATI

Educatie:

 • Gradinita 40
 • Scoala Gimnaziala Nr 162
 • Scoala Gimnaziala Nr 163
 • Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I
 • Liceul Teoretic Marin Preda
 • Colegiul Tehnic Carol I
 • Campus universitar Politehnica

Market and Shopping:

 • Mega Image (Piata Crangasi si Str. George Valsan)
 • Complex Auchan Bdul Constructorilor
 • Carrefour Orhideea
 • AFI Cotroceni
 • Plaza Mall

Restaurante:

 • Pe Motoare

Activitati de recreere:

 • Opera Comica

Sport si agrement: 

 • Giulesti Arena
 • Stadionul Rapid – Valentin Stanescu
 • Parcul Crangasi

Farmacii:

 • Dona
 • Catena

Cabinet veterinar:

 • NOBIL VET

Banci:

 • BCR
 • Raiffeisen Bank
 • BRD

Interes Public:

 • Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 6

CENTRU COMERCIAL

În incinta ansamblului se va afla și o clădire destinată activităților comerciale, gândită să deservească în principal locatarii imobilelor din complexul rezidențial. Acest centru comercial este proiectat conform ultimelor standarde de arhitectură și oferă ușurința realizării cumpărăturilor prin existența unui retailer cu un program extins de funcționare. Este și o variantă de petrecere a timpului lliber întrucât reprezintă un concept integrat cu spații pentru produse farmaceutice și naturiste, cabinet medical, beauty salon, restaurant, gradiniță.

CERTIFICAT ENERGETIC CLASA A

Tamplăria exterioară este realizată din PVC, tripan multicameral, tip Gealan. Datorita configuratiei cu deschideri generoase permite o cantitate mare de lumina naturală. Izolarea termică și fonică este excelentă, design-ul elegant al fațadelor este completat de glafurile realizate din tablă cu acoperire poliesterică în culoarea fațadelor. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă locativă inconfundabilă. Prin rezistența deosebită împotriva influențelor mediului înconjurător sau atmosferice, prezintă o durată lungă de viață.

Cum iti putem fi de folos?

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.