Cere Ofertă

Apartamente noi tip Studio de vanzare in Bucuresti, zona Lacul Morii

Cauti un studio de vanzare in Bucuresti? Noi credem ca apartamentele noastre de vanzare din sector 6, de tip studio/garsoniera, pot fi raspunsul la cautarile tale. 

Suprafata lor incepe de la 41 mpc, sunt decomandate si au bucataria inchisa. In plus, vin la pachet si cu un balcon tip loggie unde te poti relaxa in voie. 

Apartamentele tip studio din Aqua City sunt gandite special pentru persoanele care incep o noua etapa din viata lor si isi doresc un spatiu ceva mai intim. Chiar daca atunci cand te gandesti la garsoniera tip studio in Bucuresti iti imaginezi un spatiu de mai mici dimensiuni, acum chiar nu este cazul: compartimentarea este facuta in asa fel incat vei avea avea impresia unui spatiu mai mare decat cel evidentiat in documentele tehnice ale imobilului. 

Specificatii si dotari

Vrem sa-ti oferim toate detaliile posibilie despre oferta noastra. Iata ce specificatii si dotari prezinta apartamentele tip studio de vanzare in Bucuresti din Cartierul Rezidential Aqua City:

  • Sunt orientate spre S, V, E, NE;
  • Suprafetele lor construite incep de la 41,38 metri patrati construiti si ajung pana la 46,38 metri patrati construiti;
  • Balcoanele tip terasa au intre 4,53 mp si 4,74 mp;
  • Bucataria este inchisa, dar peretele despartitor dintre ea si living este din sticla, pentru crearea unui spatiu mai mare.

Afla mai multe despre inclusiv despre constructie si finisaje, dar si despre stadiul constructiei

Avantajele unui apartament tip Studio in Aqua City 

Cum alegi un studio dublu de vanzare in Bucuresti? Te uiti la avantajele oferite de fiecare in parte. Alege Aqua City daca-ti doresti: 

  • Apa purificata direct la robinetul din bucatarie;
  • Compartimentare smart;
  • Finisaje de calitate;
  • Aproape de ceea ce este important pentru tine;

Afla mai multe despre localizare!

In acest moment, toate garsonierele din Blocul 1 sunt vandute. 

Te asteptam in showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16 pentru a discuta mai multe despre cat de spatioasa este o garsoniera sau ce finisaje am folosit. Suntem disponibili si pentru tururi online, cu programare aici. 

Apartamente disponibile

Uite ce apartamente de tip studio iti putem oferi: 

4 persoane urmăresc apartamente studio

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.