Cere Ofertă
14 persoane urmăresc apartamente studio

Aqua City îți oferă apartamente Studio pe Lacul Morii

Apartamentele Studio din București au crescut în popularitate în ultimii ani și au devenit o opțiune viabilă pentru mulți oameni interesați de cumpărarea unei locuințe. Succesul lor se datorează modului în care sunt compartimentate, îndeplinind funcții atât practice cât și estetice. În plus, apartamentele Studio din București sunt, de multe ori, prima alegere pentru studenții veniți la studii și au nevoie de o variantă comodă și accesibilă pe durata acestor ani. Așadar, acest tip de locuințe poate reprezenta o variantă profitabilă pentru investitorii imobiliari.

Ce sunt aceste garsoniere de pe Lacul Morii? Cum arată un apartament Studio de pe Lacul Morii? De ce să investești într-un apartament Studio din București? Acest termen reflectă, în general, un tip de compartimentare ce îmbină cu succes 2 camere, fie că vorbim despre camera de zi și bucătărie sau dormitorul îmbinat cu livingul. Însă aici, la Aqua City, am gândit apartamentele Studio de pe Lacul Morii pentru a îndeplini nevoile practice ale clienților noștri.

 

De ce să te muți într-un apartament Studio pe Lacul Morii?

Studiourile în sine exprimă energie, tinerețe și vitalitate. Populatia orașelor este în continuă creștere și din ce în ce mai mulți tineri aleg varianta unui apartament Studio în București, deoarece este o alternativă accesibilă de închiriat în marile orașe. 

  • Prețuri accesibile pentru tot ce ai nevoie
     

Probabil unul dintre cei mai importanți factori în cumpărarea sau închirierea unor garsoniere pe Lacul Morii este prețul de achiziție și mai departe, dacă este cazul, de închiriere - unde există cerere destul de mare. În special categoria de tineri adulți preferă această variantă deoarece pun accentul și pe alte activități, cum ar fi călătoritul și totodată au șansa de a economisi pentru a-și cumpăra mai târziu propria casă. 

  • Aproape de ce este important pentru tine
     

Apartamentele Studio de pe Lacul Morii sunt situate într-o zonă cu multe puncte de interes precum Hypermarket-uri, Mall, spitale, parcuri și oferă acces facil către zona de centru a orașului. În plus, Lacul Morii este o atracție pentru cei care caută momente de relaxare, iar plimbările pe marginea lacului oferă imagini impresionante în toate anotimpurile.

  • Locuințe practice
     

Studenții și tinerii angajați preferă să locuiască într-un apartament Studio din București datorită modului în care acesta se pliază pe stilul lor activ de viață. Este foarte simplu și ușor de păstrat curat, costurile pentru încălzire sunt mai scăzute și, desigur, la fel și cele pentru mobilat.

 

Un nou început într-o garsonieră pe Lacul Morii

Dacă vei compara Studiourile cu orice alt tip de locuințe, vei observa că este o achiziție foarte ușor de făcut, ce nu necesită experiență în domeniul imobiliarelor. Mentenanța, reparațiile, costurile utilităților sunt desigur mai mici față de cele din alte apartamente noi din București cu suprafață mai mare. Cu un public atât de mare pentru locuința ta, având în vedere populația în continuă creștere, reprezintă o investiție sigură, în cazul în care dorești să dai noua ta locuință către închiriere.

În plus, la Aqua City te vei bucura în exclusivitate de apă de izvor la robinet. Un motiv în plus să te muți în singurele apartamente Studio care beneficiază de o astfel de facilitate în România.

Cum iti putem fi de folos?

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.