Cere Ofertă

La finalizare, in 2024, Aqua City va avea o suprafata construita totala de 200.000 mp, va fi format din 6 imobile cu un regim de inaltime de S+P+7/10/11 etaje si cu un total de aproape  2.000 de apartamente. 

Apartamentele sunt de trei tipuri - studio, de 2 camere, de 3 camere si duplexuri de 2, 3 si 4 camere. Suprafetele lor construite incep de la 41,38 metri patrati construiti pentru garsoniere si ajung pana la 140 metri patrati construiti pentru apartamentele tip duplex de 4 camere. Preturile sunt intre 52.000 si 220.000 Euro TVA inclus.

In showroom exista o macheta a complexului si trei apartamente (de 2 camere decomandat, de 2 camere semidecomandat, de 3 camere decomandat), construite la scara si complet mobilate, disponibile oricand pentru vizionare.

Showroom-ul poate fi vizionat la fata locului sau online printr-un tur virtual oferit de echipa Aqua City prin WhatsApp. Programarile se fac aici.

Apartament 2 camere decomandat

Apartament 2 camere decomandat

Apartament cu dimensiuni generoase si spatii intime, ideal pentru cupluri sau familii la inceput de drum. Disponibil in mai multe configuratii, cu suprafete ce pornesc de la 65 mp construiti. 

Vezi tur virtual
Apartament 2 camere semidecomandat

Apartament 2 camere semidecomandat

Apartament cu dimensiuni generoase si spatii intime, ideal pentru cupluri sau familii tinere. Disponibil in mai multe configuratii, cu suprafete ce pornesc de la 73 mp construiti.

Vezi tur virtual
Apartament 3 camere decomandat

Apartament 3 camere decomandat

Apartament cu dimensiuni generoase si configuratii diverse: un balcon sau doua, dublu orientate, bucatarii inchise sau deschise, doua dormitoae mari sau dormitor mare matrimonial si birou. Cu suprafete ce pornesc de la 96 mp construiti.

Vezi tur virtual
Showroom

Showroom

Vezi tur virtual

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.