Cere Ofertă

Arhitectii nostri au creat o serie de imagini astfel incat tu sa iti imaginezi mai bine cum va arata noua ta locuinta din cartierul rezidential Aqua City.

Fiecare randare de interior a fost creata pornind de la dimensiunile apartamentelor, dispunerea ferestrelor si finisajele oferite. Apartamentele vor fi livrate si finisate, cu instalatii sanitare si electrice incluse, bransate la gaz, cu centrala termica si peretii albi. 

Randarile exterioare prezinta complexul, asa cum va arata la finalizare, in 2024, cand ultimul din cele 6 blocuri va fi finalizat. 

Te invitam in showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16 pentru a vedea o macheta a complexului, apartamente construite la scara si pentru a-ti raspunde oricarei intrebari. Pentru vizionare, programarile se fac simplu si usor,  aici. 

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam in showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16 pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza - disponibilitate, suprafete, compartimentare, finisaje etc. 

Te invitam la o vizionare a celor 3 apartamente construite la scara, in showroom, sau o vizita pe santier, in blocul 1. Programarea se face usor, aici, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.