Cere Ofertă

Apartamente noi de vanzare in Bucuresti, zona Lacul Morii

Ce ne diferentiaza? Aqua City, prin apartamentele sale noi, este primul ansamblu rezidential, din Bucuresti sau chiar din tara, care pune la dispozitia locatarilor apa purificata, direct la robinet! Apa este tratata natural, fara urma de procese chimice, deci de o calitate superioara celei din reteaua publica. Toate apartamentele noi din Crangasi, cel putin cele din oferta noastra, se bucura de acest avantaj.

In plus, complexul nostru iti pune la dispozitie numeroase facilitati, totul pentru a crea o comunitate bine inchegata, adusa laolalta de o idee comuna: wellbeing chiar la tine acasa.

Ce tipuri de apartamente poti cumpara in Aqua City?

In Aqua City iti punem la dispozitie o paleta larga de tipuri de apartamente noi in Bucuresti, totul pentru a-ti gasi mai usor locuinta visurilor tale. 

Mai exact, punem la dispozitia ta un ansamblu de blocuri noi, din sectorul 6, Bucuresti, blocuri ce se dezvolta la nord de Lacul Morii, in zona Crangasi - Giulesti.

Ansamblul este compus din 6 blocuri noi in Bucuresti, cu regim de inaltime de la S+P+7 etaje pana la P+11 etaje si insumeaza circa 2.000 de apartamente. Suprafata construita totala este de peste 200.000 mp. 

Mai jos sunt tipurile de apartamente disponibile din faza 1 de constructie a ansamblului rezidential. 

  • Blocul 1 a fost finalizat in 2021 si apartamentele din el sunt marcate cu “C1”.
  • Blocul 2 este finalizat si livrat rezidentilor in primavara anului 2023. Apartamentele din acest bloc sunt marcate cu “C2”.

La finalul anului 2022 am lansat Faza 2 a proiectului, cu finalizare la inceputul anului 2025. Apartamentele disponibile pentru in aceasta faza a ansamblului le poti gasi aici.

Detalii despre proiect si termenele de livrare poti gasi aici.

Avantajele unui apartament in Aqua City

De ce apartamente noi in Crangasi-Giulesti si nu in alta parte?  Alege Aqua City daca-ti doresti: 

  • Apa purificata direct de la robinet. Un concept inovativ: intreaga comunitate Aqua City se va bucura de apa purificata la robinet, tratata natural, fara procese chimice, de o calitate superioara celei din reteaua publica, in toate apartamentele complexului;
  • Performanta energetica. Proiectam si construim apartamente noi moderne, cu materiale si sisteme de instalatii de top, executate de constructori consacrati. Aqua City va fi un cartier rezidential cu certificat energetic clasa A;
  • Multiple zone de agrement. Aqua City se afla in imediata vecinatate a Lacului Morii si a Insulei Ingerilor - ambele in curs de reamenajare. In cadrul complexului  vor exista terenuri de sport, o piscina acoperita si un centru SPA;
  • Accent pe spatiile verzi. Parcul rezidential de 3.400 mp si numeroase spatii verzi, amenajate cu vegetatie mica, mijlocie si de mare inaltime, cu gazon si suprafete umbrite;
  • Acces la mai multe facilitati. Printre cele mai importante enumeram gradinita, securitatea 24/7, dar si magazinul Lidl. 

Apartamente disponibile

Iti doresti apartamente studio noi langa Lacul Morii sau mai degraba un apartament cu doua camere sau unul cu trei? Uite ce variante avem disponibile pentru tine:

16 persoane urmăresc apartamente

Selecteaza corp

Click pe unul dintre blocuri pentru a vedea planurile / apartamentele

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.