Cere Ofertă

Showroom Aqua City

Cauti o locuinta noua, intr-o zona mai putin aglomerata a orasului, aproape de centru si bine conectata la reteaua de transport in comun?

Garsoniere, apartamente noi de 2 camere, apartamente noi de 3 camere, cu un spatiu mai mare decat media apartamentelor noi din capitala, cu vedere la Lacul Morii sau la spatiile comune, verzi - candideaza la titlul de “apartamentul ideal”.

Vino sa vezi, la Aqua City.

Vezi video

Apartament 2 camere

A sosit momentul să te muți în casă nouă?

Imaginea apartamentelor cu 2 camere din București situate pe Lacul Morii este una deosibită, mai ales prin prisma faptului că sunt construite după cele mai noi standarde de locuit.

Spațialitatea este un factor important în decizia de a te muta într-un apartament cu 2 camere de pe Lacul Morii, iar aici la Aqua City am gândit așezarea locuințelor încât să simți că beneficiezi de toată libertatea de care ai nevoie.

Vezi video

Apartament 3 camere

A sosit momentul în care ai decis să te muți într-un apartament cu 3 camere în București și vrei să fii sigur că iei cea mai potrivită decizie pentru binele tău și al familiei tale?

O familie numeroasă are nevoie de spațiu care să satisfacă nevoile tuturor de intimitate și libertate. Varianta de apartamente cu 3 camere pe Lacul Morii este alegerea atât familiilor numeroase, cât și a cuplurilor care își doresc să întemeieze o familie în viitor.

Vezi video

Youtube Videos

Vezi video

Cum iti putem fi de folos?

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.