Cere Ofertă

La inceputul acestui an am finalizat blocul 1 din Aqua City iar rezidentii se bucura deja de spatii verzi, parc rezidential cu fantana arteziana si spatii de socializare. Un loc de joaca distractive si colorat este la dispozitia micilor rezidenti. Parcarile supraterane deservesc deja masinile locatarilor si intreg ansamblul se bucura de Securitate 24/7. Sistemele de purificare a apei sunt functionale si accesibile fiecarui apartament.

La doar 200m se afla zona de promenada Lacul Morii, proaspat renovata.

O zi in Aqua City

Vezi video

Aqua City schimba Giulestiul

Vezi video

Aqua City iubeste miscarea

Vezi video

Cum ne distram aproape de Aqua City

Vezi video

Showroom Aqua City

Ne gasesti in Strada Rocilor nr 12 - 16, langa viitorul cartier rezidential Aqua City, unde iti stam la dispozitie cu o macheta a complexului, trei tipuri diferite de apartamente construite la scara 1:1 si orice informatie ai dori sa afli despre primul ansamblu rezidential din Romania cu apa naturala, de izvor, la robinet.

Vizionarile pot fi si virtuale, prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Programarile se fac simplu si usor, aici.

Vezi video

Apartament 2 camere

Daca simti ca incepi un nou capitol din viata ta si ai nevoie de mai mult spatiu - poate si de o priveliste spre Lacul Morii, ca sa te inspire - in showroom-ul Aqua City, din Strada Rocilor nr 12 - 16 am construit, la scara, 2 apartamente de 2 camere. Unul decomandat, unul semidecomandat. Care ti se potriveste mai bine?

Afla in urma unei vizionari - programarea se face usor,  aici

Vezi video

Apartament 3 camere

Am proiectat mai multe tipuri de apartamente cu 3 camere ca toate nevoile familiei tale sa fie satisfacute: nevoie de intimitate, de spatiu, de confort dar si de a fi impreuna. . 

In showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16 am construit, la o scara de 1:1, un apartament de 3 camere. Este complet finisat si utilat, astfel incat, plimbandu-te prin fiecare camera sa iti imaginezi cum va arata viitorul tau “acasa”. 

Programarea pentru o vizionare se face foarte usor, aici, iar Lacul Morii este la doar 200 m distanta.

Vezi video

Youtube Videos

Vezi video

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.