Cere Ofertă

Tot ce ai vrea sa stii despre blocul 1 din Aqua City: dispunerea scarilor, a apartamentelor, orientarea lor.

Ansamblul rezidential Aqua City se dezvolta in sectorul 6 al capitalei, la nord de Lacul Morii, in zona Crangasi - Giulesti, pe un teren de 75.000 mp. Este compus din 6 imobile cu regim de inaltime de la S+P+7 etaje pana la P+11 etaje si insumeaza circa 2.000 de apartamente noi.

Foloseste imaginea de mai jos - sau meniul din stanga - pentru a naviga in blocul 1 din Aqua City. Poti vedea cum sunt repartizate apartamentele pe fiecare etaj si ce disponibilitate exista in momentul de fata. 

Blocul 1 este primul din ansamblu, are termen de finalizare a constructiei in toamna lui 2021 iar proprietarii se vor putea muta in noua lor locuinta din ianuarie 2022. 

Beneficiile unui apartament in blocul 1

  • varietate mare de compartimentari si de preturi
  • peretele despartitor dintre bucatarie si living este din sticla 
  • balcoanele sunt de tip logie si terasele au o latime intre 1,2 – 2,6 m si lungimi variabile; suprafetele lor sunt intre 1,3 – 10 mp
  • viitoare spatii comerciale la parter, cu diferite functiuni: minimarket, beauty salon, restaurant, cafenea, clinica medicala, farmacie, banca, spalatorie-curatatorie etc
  • parc de 3.400 mp in fata blocului 1
  • parcari supraterane si subterane - peste 1.400 de locuri de parcare in subteran si peste 600 de locuri de parcare suprateran

Esti interesat de un apartament aici? 

Poti sa vii pe santier si sa-l vizitezi: in cursul saptamanii dupa ora 18.30, in weekend in intervalul 10.00 - 15.00 E necesara o programare, aici. 

Exista si varianta de a vedea o replica 1:1 a apartamentului, finisata si mobilata, in showroom-ul nostru din Strada Rocilor nr 12 - 16. Programarea se face aici iar vizionarile pot fi facute si online, pe WhatsApp.