Cere Ofertă

Stadiul lucrarilor la Aqua City – Decembrie 2022: Blocul 2 se pregateste pentru receptie

“Stadiul lucrarilor” este un articol pe care il publicam periodic pentru a te tine la curent cu activitatile pe santierul Aqua City.

Blocul C1 este finalizat iar Blocul C2 se pregateste pentru receptie. Poti urmari intreaga evolutie a lucrarilor aici. 

Blocul C2 este pregatit pentru receptie

Blocul C2 este pregatit pentru receptie

Echipele noastre se grabesc sa finalizeze lucrarile pentru a face receptia blocului C2 in ianuarie 2023.

Iata ce se intampla in acest moment in blocul C2 din Aqua City:

  • Pe pereti au fost aplicate gletul, amorsa si primul strat de vopseaua lavabila;
  • Au fost montate: gresia, faianta, parchetul, usile exterioare, apometrele;
  • Se lucreaza la spatiile commune;
  • Se monteaza centralele termice de apartament;
  • Se finalizeaza montarea obiectelor sanitare, usilor interioare si peretilor de sticla dintre bucatarie si living.

Apartamentele din blocul asigura locatarilor o priveliste superba catre Lacul Morii, aflat la doar 200 m de ansamblu.

Aproape de lac si de cea mai frumoasa zona de promenada din Bucuresti

Aproape de lac si de cea mai frumoasa zona de promenada din Bucuresti

Pe 1 iunie 2022 promenada Lacului Morii a fost deschisa oficial publicului, intr-o forma exceptionala, renovata si decorata la standarde europene. Asta inseamna ca te vei putea bucura oricand de plimbari lungi pe malul lacului, activitati sportive sau pur si simplu de “cel mai frumos apus din Bucuresti”.

Mai mult, conform comunicatelor Primariei Sectorului 6, o echipa romano-belgiana de arhitecti si peisagisti a preluat proiectul de amenajare a unui parc de 16,6 hectare in jurul Lacului Morii.  Punctul de atractie al parcului va fi chiar Insula Ingerilor unde se vor organiza evenimente culturale și sportive, va avea plaja, debarcader și pontoane pentru sporturile nautice.

Incepem FAZA 2 a proiectului

Incepem FAZA 2 a proiectului

A fost demarata constructia urmatoarele 2 blocuri, corespunzatoare Fazei 2, termenul de livrare a acesteia fiind inceputul anului 2025. Faza 2 include 2 imobile, 538 de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) si 662 de parcari.

Cu o suprafata totala construita de 49.140 mp, Faza 2 a proiectului Aqua City vine in completarea celor 2 blocuri deja construite cu apartamente inteligent compartimentate, noi spatii verzi, locuri de joaca si de relaxare, o gradinita si un teren de sport multifunctional. 

Spre deosebire de Faza 1 a proiectului, apartamentele din Faza 2 vor fi livrate semi-finisate.

In Blocul C1 tanara comunitate de rezidenti creste frumos

In Blocul C1 din Aqua City rezidentii se bucura deja de apartamentele lor si de multiplele facilitati din ansamblu (parc rezidential de 3.400 mp cu fantana arteziana, loc de joaca pentru copii, parcari subterane si supraterane, video-interfon, acces securizat in ansamblu, paza 24/7, magazin Lidl chiar in fata ansamblului, Carrefour Express la parterul blocului C2). Puteti vedea aici cum arata fiecare zi in Aqua City pentru actualii rezidenti.

Ansamblul rezidential Aqua City a primit onorantul premiu “Impact pozitiv in comunitate” la Gala Imobiliare Awards 2022 pentru implicarea in comunitatea extinsa a Giulestiului si rolul pe care il are in modernizarea cartierului.

In noiembrie 2022 Aqua City a primit vizita echipei de fotbal Rapid Bucuresti iar micii fotbalisti din ansamblu si-au intalnit sportivii preferati. Au jucat miuta, au luat autografe si s-au plimbat cu autocarul rapidistilor prin locurile iconice ale Giulestiului.

Fa-ne o vizita!

Avem multe sa-ti povestim despre ce va fi Aqua City in cativa ani si, de aceea, te invitam in ansamblu, pe Intrarea Godeni, pentru un tur personalizat al complexului. 

Pentru tur este necesara o programare, care se face usor si rapid, completand cateva date in formularul de aici: https://aquacity.ro/ro/contact