Cere Ofertă

Găsirea creditului potrivit este la fel de important pentru viața dumneavoastră financiară precum găsirea casei potrivite pentru viața dumneavoastră personală.

Disclaimer

Sistemul de plată prin rate la dezvoltator poate fi supus unor condiții speciale și unor termeni contractuali în funcție de valoarea avansului, perioada de plată, transferul proprietății către cumpărător și modalitatea de achitare a prețului. În funcție de condițiile pieței imobiliare și de creditare, dezvoltatorul iși rezervă dreptul de a aduce orice modificări sistemului de plată în rate.

Apartamente în rate la dezvoltator

  • TE MUȚI și POȚI LOCUI în apartament ca un proprietar, la finalizarea și predarea imobilului pe baza promisiunii de vânzare.
  • FĂRĂ BIROCRAȚIE și fără costurile unui credit.
  • FĂRĂ ADEVERINȚĂ DE SALARIU.
  • PLATEȘTE RATE LUNARE din prima lună după semnarea promisiunii de vânzare.
  • FACI ECONOMII și poți finaliza plata ratelor cât de repede vrei.

Credit prima casa

Programul Prima Casă este o măsură inițiată de Guvernul României pentru a susține sectoarele economice prioritare.

Scopul principal al acestui program este să înlesnească accesarea creditelor pentru persoane tinere, în mod special, care nu dețin avans mai mare de 5%. Acest tip de creditare presupune ca statul să garanteze între 40%-50% din împrumuturi, condiția fiind ca băncile să ofere credite mai ieftine.

Credit ipotecar

Cheia care iti deschide usa noii tale case sunt banii, sub forma de credit imobiliar-ipotecar. Ca sa intelegi mai bine diferenta, pentru creditul ipotecar tu aduci in garantie chiar imobilul pe care-l achizitionezi prin credit, iar pentru creditul imobiliar poti sa garantezi si cu un alt imobil decat cel achizitionat prin credit.

Surse proprii

  • Nu plătești rate și alte taxe bancare – Nu există costuri aferente creditului bancar, astfel că, în final, plătești mai puțin.
  • Deții casa – Faptul că ești deja proprietarul locuinței îți va da un sentiment de siguranță. Altfel, banca are drept de ipotecă și în caz de neplată, poate trece la executare silită.
  • Nu îți faci griji cu istoricul de creditare – Istoricul este unul dintre factorii principali pe care banca îi ia în calcul atunci când îți analizează cererea. Dacă ai un istoric negativ, crește posibilitatea să nu obții finanțarea..
  • Procesul de vânzare-cumpărare se încheie mai repede – În general, aprobarea unui împrumut bancar durează câteva zile, dar în caz de nereguli sau neclarități perioada se poate extinde până la 3-4 luni. Dacă alegi să plătești cash, achiziția se încheie imediat ce s-au semnat toate actele și s-au rezolvat eventualele probleme neprevăzute, iar angajamentul tău este pe termen scurt.
  • Plătești un preț fix – Ratele bancare depind de fluctuațiile pieței, astfel că, ratele și implicit prețul final pot varia.

Cum iti putem fi de folos?

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.