Cere Ofertă

E important sa gasesti apartamentul viselor tale, dar la fel de important este sa gasesti finantarea potrivita pentru el.

In acest moment, pe piata rezidentiala din Romania exista 4 solutii de finantare si toate sunt disponibile pentru a deveni parte din comunitatea Aqua City:

Finantarea personala

Cateva avantaje ale faptului ca achizitionarea apartamentului se face cu surse proprii:

  • Procesul de vanzare-cumparare se incheie mai repede. In general, aprobarea unui imprumut bancar dureaza de la cateva zile pana la 3 - 4 luni, in functie de mai multi factori. Daca deja dispui de fondurile necesare, tot procesul se rezuma la cateva zile, cat dureaza semnarea tuturor actelor.
  • Platesti pretul apartamentului si taxele aferente procesului de vanzare - cumparare si atat. Nu platesti rate si alte taxe bancare. Nu exista costuri aferente creditului bancar, astfel ca, in final, platesti mai putin.
  • Platesti un pret fix. Ratele bancare depind de fluctuatiile pietei si de dobanzi, si suma de plata lunara va varia.
  • Esti proprietarul casei din ziua 1, lucru care iti va da un sentiment de siguranta. Altfel, banca are drept de ipoteca si in caz de neplata, poate trece la executare silita.
  • Nu iti mai faci griji cu istoricul de creditare, unul dintre factorii principali pe care banca ii ia in calcul atunci cand iti analizeaza cererea. Daca ai un istoric de creditare negativ, creste posibilitatea sa nu obtii creditarea.

Credit ipotecar

Este un credit bancar, prin care aduci in garantie chiar apartamentul pe care il achizitionezi prin acest credit.

Creditul imobiliar

Este un credit bancar, prin care aduci in garantie un alt apartament/o alta casa/un teren, pe care il detii personal sau pe care il detine o alta persoana. Adesea, nu mai este nevoie de achitarea unui avans in cazul acestui tip de credit.

Noua casa

Noua Casa este o varianta noua, lansata in 2020, a programului guvernamental Prima Casa. Una din cele mai importante modificari facute este ca se adreseaza tuturor celor care doresc o locuinta noua, nu doar celor tineri sau celor care sunt la prima lor achizitie imobiliara.

Care sunt criteriile si avantajele Noua Casa, poti afla de pe blog.

Crypto

Acum iti poti achizitiona apartamentul dorit in Aqua City si in cryptomonede. Procesul este foarte simplu, prietenos. Pentru detalii te invitam sa ne suni la: 0755015588.

Avantajele platii in cryptomonede:

  • Tranzactii financiare la fel de simple ca trimiterea unui e-mail;
  • Proceduri de Securitate KYC și AML, asigurate de catre NETOPIA mobilpay;
  • Cel mai bun raport de exchange pentru clientul final
  • Tranzactiile cu Bitcoin sunt publice si 100% transparente, in timp ce identitatea persoanelor care fac tranzactiile este privata.

Educatie financiara

Impreuna cu Kiwi Finance am pregatit o serie de clipuri de educatie financiara: vorbim de diferenta dintre creditare si finantare, de criterii de eligibilitate pentru acordarea unui credit, venituri si dobanzi. Abordam chiar si intrebarea “ce este mai bine, sa locuiesti in chirie sau sa-ti iei un apartament?” Video-urile pot fi gasite aici.

Este apartamentul tau de vis in Aqua City?

Te asteptam la o vizionare in ansamblu - pe Intrarea Godeni, Bloc C1, Sector 6, Bucuresti - pentru a-ti oferi toate informatiile care te intereseaza: disponibilitate, suprafete, compartimentare, metode de finantare etc. 

Programarea se face usor, cu ajutorul formularului de mai jos, sau la numarul de telefon 0727 33 22 23.