Cere Ofertă

Găsirea creditului potrivit este la fel de important pentru viața dumneavoastră financiară precum găsirea casei potrivite pentru viața dumneavoastră personală.

Credit noua casa

Noua ta Casa poate fi in Aqua City - 7 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre noul program de creditare, plus o oferta grozava.

Cauti o locuinta noua, intr-o zona mai putin aglomerata a orasului, aproape de centru, bine conectata la reteaua de transport in comun si ai aflat recent de Aqua City. Garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, cu un spatiu mai mare decat media apartamentelor noi din capitala, cu vedere la Lacul Morii sau la spatiile comune, verzi - candideaza la titlul de “apartamentul ideal”. Ramane insa subiectul finantarii - cum, cat, de unde, cand.

Exista trei optiuni de a-ti finanta achiztia unui apartment nou - sursele proprii, creditul ipotecar, si programul guvernamental Noua Casa. Gasiti mai multe detalii pe Blog referitoare la cea de-a treia varianta si le completam cu o oferta grozava valabila pana la sfarsit de octombrie 2020.

Vezi Detalii

Credit ipotecar

Cheia care iti deschide usa noii tale case sunt banii, sub forma de credit imobiliar-ipotecar. Ca sa intelegi mai bine diferenta, pentru creditul ipotecar tu aduci in garantie chiar imobilul pe care-l achizitionezi prin credit, iar pentru creditul imobiliar poti sa garantezi si cu un alt imobil decat cel achizitionat prin credit.

Surse proprii

  • Nu plătești rate și alte taxe bancare – Nu există costuri aferente creditului bancar, astfel că, în final, plătești mai puțin.
  • Deții casa – Faptul că ești deja proprietarul locuinței îți va da un sentiment de siguranță. Altfel, banca are drept de ipotecă și în caz de neplată, poate trece la executare silită.
  • Nu îți faci griji cu istoricul de creditare – Istoricul este unul dintre factorii principali pe care banca îi ia în calcul atunci când îți analizează cererea. Dacă ai un istoric negativ, crește posibilitatea să nu obții finanțarea..
  • Procesul de vânzare-cumpărare se încheie mai repede – În general, aprobarea unui împrumut bancar durează câteva zile, dar în caz de nereguli sau neclarități perioada se poate extinde până la 3-4 luni. Dacă alegi să plătești cash, achiziția se încheie imediat ce s-au semnat toate actele și s-au rezolvat eventualele probleme neprevăzute, iar angajamentul tău este pe termen scurt.
  • Plătești un preț fix – Ratele bancare depind de fluctuațiile pieței, astfel că, ratele și implicit prețul final pot varia.

Cum iti putem fi de folos?

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.