Cere Ofertă

Stadiul lucrarilor la Aqua City – Iunie 2022: Spunem bun venit primilor rezidenti

“Stadiul lucrarilor” este un articol pe care il publicam periodic pentru a te tine la curent cu activitatile pe santierul Aqua City, aflat in Giulesti, pe Strada Rocilor nr 12-16.

Blocul 1 este finalizat si ne concentram in acest an eforturile pentru terminarea blocului 2. Poti urmari intreaga evolutie a lucrarilor aici. 

Blocul 1 a spus “bun venit” noilor rezidenti

Blocul 1 a spus “bun venit” noilor rezidenti

La inceputul acestui an am finalizat blocul 1 din Aqua City iar in aceasta perioada viitorii rezidenti semneaza contractele de vanzare-cumparare si incep sa isi amenajeze locuintele. Blocul 1 este inconjurat de spatii verzi, locatarii avand deja acces la un parc rezidential foarte frumos, cu fantana arteziana si spatii de socializare. Un loc de joaca distractiv isi asteapta micii rezidenti cu entuziasm si culoare. Parcarile supraterane deservesc deja masinile locatarilor si intreg ansamblul se bucura de Securitate 24/7.

Blocul 2 este complet ridicat

Blocul 2 este complet ridicat

La blocul 2 din Aqua City se lucreaza 10 ore pe zi pentru ca ne propunem sa il finalizam pana la sfarsitul acestui an.  

Care este acum stadiul lucrarilor?

  • Am finalizat structura si tamplaria bloculul 2
  • Fatada blocului 2 este in plina executie
  • Lucram la compartimentarea interioarelor
  • Finalizam instalatiile sanitare si termice prin pardoseala

Apartamentele din blocul 2 vor asigura locatarilor o priveliste superba catre Lacul Morii, aflat la doar 200 m de ansamblu.

Aproape de lac si de cea mai frumoasa zona de promenada din Bucuresti

Aproape de lac si de cea mai frumoasa zona de promenada din Bucuresti

Pe 1 iunie 2022 promenada Lacului Morii a fost deschisa oficial publicului, intr-o forma exceptionala, renovata si decorata la standarde europene. Asta inseamna ca te vei putea bucura oricand de plimbari lungi pe malul lacului, activitati sportive sau pur si simplu de “cel mai frumos apus din Bucuresti”.

Aqua City va deveni “acasa” pentru o comunitate de circa 5000 de persoane. Construim un loc unde sa te simti bine, sa fii activ, sa lucrezi in spatiile de coworking stiind ca cel mic este in siguranta si se bucura de activitati interesante in centrul educational aflat in interiorul complexului.

Hai in showroom!

Hai in showroom!

Avem multe sa-ti povestim despre ce va fi Aqua City in cativa ani si, de aceea, te invitam la showroom-ul nostru, din Strada Rocilor nr 12-16, pentru un tur personalizat al showroom-ului. Avem construite la scara trei apartamente din Aqua City cu: doua camere, doua camere decomandat si trei camere. Toate sunt mobilate si utilate in asa fel incat sa te poti simti ca acasa.

Pentru tur e necesara o programare, care se face usor si rapid, completand cateva date in formularul de aici: www.aquacity.ro/ro/oferta-lunii