Cere Ofertă

Aqua City, proiectul imobiliar de 150 de milioane de euro care contribuie la transformarea cartierului Giulești

Un cartier cu tradiție, Giuleștiul este una dintre zonele cu cea mai spectaculoasă ascensiune din București. În ultimii ani, am văzut intervenția Primăriei în zonă și felul în care evoluează lucrurile: promenada Lacului Morii a fost deja curățată și modernizată. Insula Îngerilor, așa cum e cunoscută de locuitorii din zonă, se află și ea în viziorul autorităților locale pentru investiții semnificative. Există planuri pentru a transforma insula într-o destinație de promenadă chiar și pentru locuitorii din alte sectoare. Zona se află într-un proces de modernizare, o contribuție semnificativă în dezvoltarea cartierului având-o investițiile imobiliare. Printre ele, proiectul Aqua City, un complex rezidențial amplu, situat lângă Lacul Morii, cu 6 imobile și un total de aproape 2.000 de apartamente. Este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din București și din țară, valoarea totală a investiției fiind de 150 de milioane de euro. 

Cartierul Giulești, alegerea momentului pentru investitorii vizionari

Pe lângă investițiile realizate de autorități, sectorul 6 și cartierul Giulești se bucură și de investiții din zona privată. Pe locul pe care astăzi este Aqua City, se afla în urmă cu câțiva ani Fabrica Silvarom, care producea un grad sporit de disconfort locuitorilor din cauza noxelor și a poluării. După achiziție, cu un buget de 500.000 euro, terenul a fost curățat, materialele rămase evacuate și spațiul a fost pregătit pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar modern. 

“Sigur că potențialul zonei a fost observat de dezvoltatorul proiectului Aqua City atunci când a hotărât să investească aici. Astăzi, nu mai vorbim doar de potențial. Zona se transformă rapid iar rezidenții primului bloc din complex s-au mutat deja. Ne bucurăm că sunt foarte mulți tineri foarte preocupați de un stil de viață sănătos care ȋncep să construiască ceea ce va deveni cea mai frumoasă comunitate din București. Tinerii aleg Aqua City datorită accesului facil către centrul orașului, serviciilor și facilităților disponibile, opțiunilor de relaxare, dar și pentru că aceștia realizează că valoarea investiției lor va crește în timp”, a declarat Adrian Rus, broker-owner RE/MAX Action și Director de Vânzări Aqua City.

Mixul ideal de facilități: de la spații verzi largi, până la sisteme de filtrare a apei sau centru SPA

Reprezentații Aqua City estimează că 5.000 de persoane vor locui în Aqua City la finalizarea complexului, așa că acest proiect a fost gândit să le ofere locatarilor acces chiar în incintă la servicii și facilități care să le îmbunătățească calitatea vieții: centru educațional, centru SPA, terenuri de sport, stație de încărcare a mașinilor electrice, spații comerciale cu diverse funcțiuni. Ansamblul beneficiază de securitate 24/7, are o mulțime de spații de relaxare, inclusiv o fântână arteziană spectaculoasă, dar și locuri de joacă pentru copii. 

“O facilitate unică ȋn ansamblurile din Romȃnia este apa purificată pe care rezidenții o au direct la robinetul din bucătărie.  Am luat în calcul în momentul în care am gândit proiectul acest lucru pentru că ne-am dorit să protejăm mediul, dar și să oferim proprietarilor din Aqua City un beneficiu în plus: aceștia vor reduce cheltuielile cu apa îmbuteliată și se vor bucura de apă purificată de la robinet în fiecare apartament”, a adăugat Adrian Rus.

Proprietarii apartamentelor din Aqua City vor avea totul la îndemână, proiectul este gândit ca un oraș într-un oraș, în care toate facilitățile și serviciile puse la dispoziție în interiorul complexului le vor îmbunătăți rezidenților calitatea vieții. Este și un loc ideal pentru relaxare, întrucât în interiorul complexului locatarii au un parc rezidențial de 3.400 de mp și multe alte spații verzi dar, în egală măsură, se vor putea bucura de zona de promenadă a Lacului Morii, care se află la doar 200 de metri de ansamblu.

“Proiectul Aqua City dispune de o gamă vastă de facilități, oferta fiind unică în piață. Dintr-o analiză a platformei independente de evaluare ValorEasy reiese faptul că Aqua City are prețuri de achiziție competitive, ȋn media celorlaltor ansambluri din zone similare. Facilitățile oferite de Aqua City depășesc ȋnsă orice ofertă din piață. Îi sfătuiesc pe clienții mei să fie atenți la aspectul aceasta când achiziționează un apartament, întrucât facilitățile din complex vor crește calitatea vieții lor pe termen lung. Mai mult, pe perioada acestei toamne avem cȃteva oferte foarte interesante de preț pe care cei interesați nu ar trebui să le rateze, dar și opțiuni speciale de finațare precum rate la dezvoltator.

Proiect imobiliar cu cel mai important impact pozitiv ȋn comunitate

Aqua City a fost declarat anul acesta la Gala Imobiliare Awards organizată de imobiliare.ro „Proiectul cu cel mai important Impact Pozitiv ȋn Comunitate”. Tot anul acesta, ansamblul rezidențial Aqua City a fost premiat ȋn cadrul Romanian Propery Awards "Best Community Project 2021". „Este o recunoaștere a eforturilor noastre intense de a transforma Giuleștiul ȋn cel mai frumos cartier din București, alături de comunitatea tȃnără care se formează in Aqua City”, afirmă Adrian Rus.

Aqua City este un proiect demarat în 2019, situat în Giulești, lângă Lacul Morii, pe Strada Rocilor nr. 12-16, dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.  Proiectul, gândit în cele mai mici detalii pentru a asigura viitorilor proprietari un grad mare de satisfacție, are un concept inovator: Aqua City este primul complex rezidențial din România care furnizează apă tratată natural, fără procese chimice, purificată, de o calitate superioară celei din rețeaua de apă publică la robinetul fiecărui apartament din complex. 

Cele 6 imobile sunt dezvoltate în 3 faze de construcție. În acest moment, în faza 1, blocul 1 este finalizat iar rezidenții s-au mutat ȋn apartamentele lor. Parcul și fȃntȃna arteziană sunt frumos amenajate iar locul de joacă pentru copii ȋși așteaptă micii exploratori. Blocul 2 este și el aproape finalizat, ȋn acest moment lucrȃndu-se la finisajele de interior. Mai multe informații despre Aqua City puteți găsi aici: https://aquacity.ro/ro