Cere Ofertă

6 motive pentru a alege apartamentul cu doua camere

La AQUA CITY gasesti orice tip de locuinta iti doresti. Mai exact, oferta sa cuprinde: apartamente studio, decomandate, cu bucatarie inchisa si o suprafata construita de 41,40 mp; apartamente cu doua camere, decomandate, cu bucatarie deschisa sau inchisa, cu suprafete construite de la 64,65 mp la 87,30 mp, disponibile in nu mai putin de 6 tipuri de compartimentari; apartamente cu trei camere, decomandate, cu doua bai si suprafete construite de la 96,85 mp la 120 mp.

De data aceasta, ne vom concentra pe avantajele oferite de achizitionarea unui apartament cu doua camere. Iata-le pe cele mai importante:

1. Zona in care se afla ansamblul rezidential reprezinta un mare atu – din apartamentul tau vei avea o perspectiva de exceptie asupra Lacului Morii. In plus, daca iubesti natura, vei putea iesi oricand sa faci o plimbare relaxanta pe malul lacului.

2. Ai aproape multe puncte de interes – institutii de invatamant, hypermarketuri, mall-uri, spitale, banci, parcuri etc. –, ceea ce inseamna ca economisesti mult timp pretios pentru tine si cei dragi. De asemenea, din aceasta zona ai acces facil catre centrul Bucurestiului atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu propria masina.

3. Ai de ales intre nu mai putin de 6 tipuri de compartimentari. Asadar, mai mult ca sigur vei gasi un apartament cu doua camere care sa se plieze perfect pe stilul tau de viata.

4. Materialele si finisajele de calitate, precum si instalatiile sanitare premium sunt, de asemenea, un punct forte al acestor locuinte.

5. Spatiul larg din camera de zi, bucataria amplasata strategic pentru a avea acces facil la ea si terasele perfecte pentru relaxare transforma apartamentele cu doua camere din AQUA CITY intr-o alegere ideala pentru un stil de viata echilibrat.

6. Spatiul locativ de care dispun apartamentele cu doua camere de pe Lacul Morii este cu 15% mai mare decat media spatiului locativ din Bucuresti. Suprafata construita a acestora variaza intre 64,65 si 87,30 mp.

Acum, ca ti-am oferit toate argumentele sa te muti in casa noua in AQUA CITY, ramane sa iei legatura cu consultantii nostri de vanzari si sa programezi o intalnire in showroom, pentru a-ti implini visul de a avea propriul camin la cele mai inalte standarde de calitate.